Föreläsning, mingel och mat med MINO tisdag den 29 maj i VIP-våningen på Sunlight Hotell

Vi satsar stort och bjuder in en av Sveriges just nu mest uppskattade föreläsare inom marknadsföring; Arvid Axland. Efter föreläsningen blir det mingel, mat och något gott att dricka. Vi börjar kl 17.00 och mat serveras ca 18.00. Dessutom kommer du att få veta mer om MINO-galan 2018 och årets sponsorpaket. 

ARVID AXLAND – KONSTEN ATT SKAPA
MENINGSFULLA UPPLEVELSER

När produkter och tjänster blir alltmer lika återstår kundupplevelsen som den viktigaste framgångsfaktorn ett företag har. Arvids mission är att göra företag och dess medarbetare medvetna om vilket värde de har möjlighet att skapa för sin omgivning genom upplevelser. I allt de gör och säger. Om fler företag blir mer emotionella och upplevelseorienterade i relationen med människor så blir vår värld avsevärt bättre, och företagen mer lönsamma.

Arvid varvar viktiga trender med inspirerande exempel och konkreta metoder. Du kommer att komma ifrån Arvids föreläsning fylld med insikter och konkreta idéer för hur du kan skapa starkare upplevelser för din omvärld. Du kommer också förstå att det är lättare än du tror. Filosofin och metoderna finns beskrivna i den nyutgivna boken Jakten på känslan – konsten att skapa meningsfulla upplevelser, som Arvid skrivit tillsammans med Niels Kjærgaard-Jensen. Se www.jaktenpåkänslan.se

 

ANMÄL DIG NU