NOMINERA TILL MINOs Guldnyckel!

Nyfiken på MINOs Guldnyckel och hela processen?

Så här går det till:

1. Anonyma nomineringar samlas via mino.nu från medlemmar och allmänhet. Eget företag får nomineras. Nominering stängs 1 okt.
2. Minst tre jurymedlemmar utses varav en ordförande. Alla diskussioner från nomineringar till beslut är topphemligt inom jurygruppen.
3. Samtliga nomineringar skickas till juryn för första genomgång. Jäv kollas och delar av juryn byts vid behov. Slutlig jury meddelas.
4. Juryn röstar anonymt på sina fem favoriter. De tre nominerade företag som fått flest röster av juryn blir finalister.
5. De tre finalisterna (företagen) meddelas och representanter filmas under intervjuer inför nomineringsfilmer under galan.
6. Juryn tar del av intervjuerna i sin helhet. Företagen studeras på djupet av juryn via all officiell information.
7. Sista fysiskt jurymöte som går ut på att en vinnare ska utses. Vid jämnt resultat väger ordförandes röst tyngst.
8. Vinnar-motivering samt redogörelse om hur arbetet gått till med att ta fram finalister och vinnare läses upp på galan.

JURYN 2018

🔑 Erik Westerberg, Ägare av Kungshem som är ett familjeföretag i 4 generationer med verksamhet i Nyköping och Oxelösund

🔑 Roxanna Guillén, Key Account Manager på Arkitektkopia som är en rikstäckande kedja inom tryck med verksamhet i Nyköping och Oxelösund

🔑 Håkan Esberg, Ägare av Specsavers Optik i Nyköping

 

MINOs Guldnyckel

MINOs Guldnyckel 2018
Presenteras den 26/10 på Minogalan 2018

 

FINALIST 1 ATELJÈ TEBOON
”Med passion och hantverkskunnande har de 3 generationerna guldsmeder levererat egendesignade smycken till befolkningen i Nyköping och Oxelösund. Genom sin tydliga profilering och samarbete med andra designers drar de idag kunder från hela regionen. Med satsningar på urmakare och e-handel visar TeBoon att de även satsar för framtiden.”

FINALIST 2 JOHNELLS
”I en bransch med stora utmaningar har de inte bara utökat sina fysiska butiker utan även etablerat sig framgångsrikt inom e-handeln.

Med högkvalitativa märkeskläder jobbar Johnells på att alltid vara trendiga samtidigt som de värnar om traditioner, kvalité och klassisk stil. Johnells älskar att få folk att se briljanta ut!”

FINALIST 3 SUNLIGHT HOTELL CONFERENCE & SPA
”Med ett fantastisk utbud som sträcker sig från klassiska konferenser till go-cart och whiskeyklubb har den gamla tvålfabriken positionerat sig som en given mötesplats för såväl lokalbefolkningen som internationella företag.”

MINOs Guldnyckel 2017
BE GOOD GROSSISTEN

“Med en tydlig koppling till företagets hälsoklingande varumärke har 2017 års Guldnyckel-vinnare på kort tid skapat en imponerande tillväxt på en redan etablerad marknadsarena. Genom en tydlig marknads- och produktstrategi ser vår vinnare till att förenkla sina kunders vardag med produkter som har tydliga mervärden för både kund och slutkund. Vår vinnare förmedlar en känsla av genuinitet och ansvar genom alla led och skapar genom det trovärdighet och köplust.”

MINOs Guldnyckel 2016
RESTAURANG VOYAGE

”Med visionen att vara Nyköpings vardagsrum levererar man alltid god mat och dryck i spännande kombinationer, och här visar man att ett hotell kan vara så mycket mer än bara en inkvartering för natten.”

MINOs Guldnyckel 2015
NILS OSCAR AB

TIDIGARE VINNARE

2014  –  Virå  Bruk
2013  –  Boda  Borg
2012  –  ICA  Maxi  Stormarknad
2011  –  Berghsgruppen
2010  –  c/o  Lönnström
2009  –  Heda  Skandinavien  AB
2008  –  Borox  International  AB
2007  –  Sörmlands  Sparbank
2006  –  Klövern  AB
2005  –  Oxelösunds  Hamn
2004  –  Bellton  Svenska  AB
2003  –  ONYX
2002  –  Park  Inn
2001  –  Beltton  Svenska  AB
2000  –  Nyköpings  Strands  Utbildningscentrum
1999  –  CTT  System
1998  –  Klövern  AB
1997  –  Turnmill  AB
1996  –  Stockholm  Skavsta Flygplats
1995  –  Lamiflex  AB
1994  –  Länsförsäkringar
1993  –  Miltronic  AB
1992  –  SSAB  Oxelösund
1991  –    Thorsman  &  Co  AB
1990  –  Hellmanska  Gården
1989  –  Jönåkerpannan  AB
1988  –  Anders  Johnell  AB
1987  –  Trosa  Tryckeri
1986  –  CEWE  Instrument