Morgonsoffan den 14 september

Välkommen till höstens första Morgonsoffa på Restaurangskolan i Nyköpings hamn.

Förhoppningsvis har vi en ny regering på plats, och i soffan träffar vi tre politiker i en spännande debatt om hur valresultatet kommer påverka företag i regionen, på kort och lång sikt.

Erik Skoglund drabbades i slutet av 2017 av en hjärnblödning som troligtvis betyder att han får lägga hela sin karriär på hyllan. Hur går man vidare efter ett sådant besked? Vi träffar Erik och hans flickvän Angelica Sjöstedt som pratar om den tuffa tiden och den förhoppningsvis ljusa framtiden.

Angelica driver bloggen prestationsmat.se, och har även börjat producera hälsosam och träningsinriktad mat till företag och privatpersoner. Angelica är diplomerad och licensierad kostrådgivare, och vi fördjupar oss lite i ämnet.

Snart är det dags för årets stora dag för företagandet i regionen. Näringslivets dag och MINOgalan äger i år rum på Sunligt Hotel Conference &Spa. Vi träffar företrädare från anläggningen, Företagarna och MINO, som berättar mer om upplevelsen du kommer ha som gäst på eventen.

Niklas Asknergård är aktuell med sin turné Från Broadway till Duvemåla. Vi har glädjen att välkomna hon som morgonens musikaliska gäst.

 

Varmt Välkommen till Morgonsoffan!

TILL ANMÄLAN (stängs den 12 september)