MINOGALAN 2020

EN ANNORLUNA GALA

UNDER ANNORLUNDA OMSTÄNDIGHETER

Vi i MINO styrelsen har tagit beslutet att genomföra Minogalan. Det här gör vi för att vi vill dela ut våra priser och därigenom få chansen att hylla alla våra fantastiska företag i Nyköping och Oxelösund. Vi vill hylla dem speciellt i dessa tider där de flesta kämpat hårt och i vissa fall även vänt ett förväntat fall mot ett lyft vilket vi ser som en väldig bedrift. Det är fantastiskt att se att så många kämpa sida vid sida i denna pandemi.

 

För att följa alla restriktioner och inte utsätta någon för risk kommer galan att utspela sig på ett annorlunda vis och hoppas på att så många som möjligt kan delta.

VÄLKOMNA!

Fredagen den 20:e november kl. 18:00 

 

Under kvällen bjuds det på fördrink,

en trerätters middag, underhållning

samt ett härligt prisregn.

Biljettpriset är 1195 kr ex moms.

MINO´s GULDNYCKEL

MINO:s egen utmärkelse till företag som genom enastående marknadsföring visat stor tillväxt och ökande marknadsandel.  Detta instiftades 1986 och har sedan dess blivit en attraktiv utmärkelse för både stora och små företag i regionen. Priset delas ut under galakvällen.

Tidigare vinnare av MINO:s Guldnyckel är bland annat ICA MAXI (2019) Johnells (2018), Be Good Grossisten (2017), Sörmlands Sparbank (2007), Klövern AB (2006, 1998), Oxelösunds Hamn (2005), SSAB Oxelösund (1992) och Hellmanska Gården (1990).