top of page

Vinnare av priset
Årets Guldnyckel

Vinnare av priset ”Årets Guldnyckel” går till Tony Gerasovski, som driver pizzafabriken Tony´s pizza. Med motiveringen: Årets vinnare bygger sitt företag på generationer av kunskap, passion och omtanke om medarbetarna. Med fokus på både helhet och de minsta detaljerna lämnas inget åt slumpen i en oförvitlig strävan efter kvalitet på högsta internationella nivå. Med laserfokus på process, skalbarhet och en konsekvent smakupplevelse fördelat på TRE MILJONER PIZZOR 2023. Stort grattis Tony!

Näringslivsgalan_galakväll-17_edited.jpg

Vinnare av priset
Årets Hållbarhet

Vinnare av priset ”Årets Hållbarhet” går till Linda Engström, som driver Salt jord! Med motiveringen: Vår vinnare av Årets Hållbarhet verkar för meningsfulla samarbeten, för att minska klimatoro och skapa samhällsengagemang kring miljöfrågor. Vår vinnare tänker nytt kring de tekniker som används för att minska klimatavtrycket i sin bransch. Vår vinnare drömde om att klimatet skulle vinna valet. Stort Grattis Linda!

Näringslivsgalan_galakväll-9_edited.jpg

Vinnare av priset
Årets Gaspedal

Vinnare av priset ”Årets Gaspedal” går till Conny och Linda Holmström på ICA Knuten i Oppeby! Med motiveringen: Vår vinnare av Årets Gaspedal är modig och har vågat satsa stort. Trots oroliga tider i världen, med pandemi, krig och lågkonjunktur har vår vinnare i högt tempo och med en stark drivkraft skapat något exceptionellt i sin bransch. Vår vinnare har inte slagit knut på sig själva utan i stället medverkat till att skapa en central mötesplats i en växande stadsdel. Stort Grattis Conny och Linda!

Näringslivsgalan_galakväll-14_edited.jpg
bottom of page