top of page

Vinnare av priset
Årets Guldnyckel

Vinnare av priset ”Årets Guldnyckel” går till Sahand och Josephine Sepehrazar , som driver Ätpunkt Gruppen AB. Med motiveringen:

Årets vinnare av Guldnyckeln andas entreprenörskap. Men en genomtänkt strategi stärks varumärket och blir till en helhet. 

Att sätta ett företag på kartan är inte lätt, men årets vinnare har med genialiska koncept marknadsfört både företaget och regionen på ett föredömligt sätt. På en marknad som är hårt utsatt för konkurrens är det svårt att sticka ut, men det hindrar inte årets vinnare från att drömma ännu större. Orädda. Strategiska. Genuina. 

Det är lokalt, det är nationellt och på Skavsta flygplats börjar resan ut i världen.

Stort grattis Sasse och Josephine!

DSC_0681.jpg

Vinnare av priset
Årets Hållbarhet

Vinnare av priset ”Årets Hållbarhet” går till SSAB! Med motiveringen: Vår vinnare av Årets Hållbarhet verkar för att minska klimatoro och skapa samhällsengagemang kring miljöfrågor. Genom att tänka nytt kring de tekniker som används för att minska klimatavtrycket på vår planet är årets vinnare en föregångare inom sin bransch och en ledare i utvecklingen av hållbara lösningar
Stort Grattis SSAB!

DSC_0665.jpg

Vinnare av priset
Årets Gaspedal

Vinnare av priset ”Årets Gaspedal” går till Malin Ottosson på Tovastugan!
Med motiveringen: Vår vinnare av Årets Gaspedal är modig och har vågat satsa stort. Trots oroliga tider i världen, med pandemi, krig och lågkonjunktur har vår vinnare i högt tempo och med en stark drivkraft skapat något exceptionellt i sin bransch. Vår vinnare har också visat ett stort samhällsengagemang och bidragit till att skapa gemenskap där – och när – det behövs som mest. Med nya grepp och framgångsrik marknadsföring har hon gett oss en ny sorts mötesplats och skapat mycket glädje för en bred målgrupp.
Stort Grattis Malin!

DSC_0659.jpg
bottom of page