top of page

Nätverksfrukost: Marknadsföring med Influencers, 8 maj kl. 07:30

FÅNGA UPPMÄRKSAMHETEN!


En ny yrkeskategori har växt fram – influencers. Personer som inspirerar i sociala medier och har chansen att påverka andra.

Välkommen på en frukost på temat influencer marketing. Du får lyssna till en expert inom influencer marketing och en stor regional influencer. Tillsammans ger de er nycklarna till att lyckas med influencer marketing och hur man som företag kan få hjälp med att fånga människors uppmärksamhet.

Frukosten anordnas av Östsvenska Handelskammaren och MINO, marknadsföreningen i Nyköping och Oxelösund.


Ulrika Andåker är influencer med 17 000 följare

Ulrika Andåker driver Colorelle på Instagram, ett konto med inspiration och tips för de som älskar inredning och mode. Ulrika samarbetar med en mängd företag kring deras produkter och tjänster. Ulrika bjuder på lärdomar kring hur du hittar din nisch och hur du når ut till den rätta målgruppen via sociala medier. Hon berättar om hur tajming är A och O samt vilka knep hon själv använder. Hon ger en insikt i hur det är att jobba som influencer men också hur det är att samarbeta med en.


Emanuel Fröberg är  grundare av marknadsföringsbyrån Keep Up Agency

”Allt handlar om uppmärksamhet och möjligheten att fånga den har aldrig varit större än idag.” Emanuel Fröberg talar om värdet av att använda sig av dels lokala, men också mer kända profiler för att skapa en tillit och ett förtroende för sitt varumärke. Han gör en jämförelse mellan traditionella marknadsföringskampanjer och influencer-kampanjer. Hur funkar det och varför? Hur mycket kostar en influencer? Hur motiverar Bianca Ingrosso en prissättning på 200 000 kr per Instagram-inlägg? Han vet svaret och vill att alla som på något sätt jobbar med en marknadsbudget ska veta det också. Emanuel Fröberg berättar hur Keep Up Agency jobbar med influencers och hur de kan hjälpa företag att komma igång.


Program: 07.30 Frukost serveras 07.55 Handelskammaren och MINO hälsar välkomna 08.10 Emanuel Fröberg, grundare av sociala medier-byrån Keep Up Agency 08.30 Ulrika Andåker, influencer med kontot Colorelles på Instagram 09.00 Frågor från publiken


Vi bjuder på frukosten. Hjärtligt välkommen!


Anmäl dig via länken, senast 6 maj:

Comentários


bottom of page